A TERMÉK VISSZAVONÁSA

en pl ua ru de es fr it hu

 

 

TÁJÉKOZTATÁS ÉRTÉKESíTŐK ÉS TERJESZTŐK SZÁMÁRA

Értesítés Vásárló számára

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS A BIZTONSÁGGAL KAPCSOLATBAN

 

A MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o. visszavonja a 2015. május és december között [PP 841/6; WF 8309] márkanévvel eladott WF 8309 üzemanyagszűrőit.

 

A WF 8309 üzemanyagszűrők gyártási hibája az üzemanyagrendszer üzemi nyomása alatt az üzemanyag olaj szivárgását okozhatja. A termék alkalmazása normál esetben nem okozhat semmijen komoly veszélyt.

 

Ha WF 8309 üzemanyagszűrőd van, nézd meg az alábbi fényképeket, hogy meg tudd állapítani, a Te szűrőd hibás-e.

 

Ha gyanítod, hogy hibás üzemanyagszűrőd van, de egyedül nem tudod ezt eldönteni, felülvizsgálat céljából vedd fel a kapcsolatot az autószervízzel, ahol vásároltad.

  • Ha hibás üzemanyagszűrőd van, az adott szervíz azt megsemmisíti, kapsz helyette csereterméket, vagy visszakapod a vásárlási árat - attól függően, melyik megoldást választod. A MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o. fedezi a csere vagy az adott üzemanyagszűrők visszavételének költségeit.
  • Ha a Te üzemanyagszűrőd nem hibás, a MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o. fedezi a motor ellenőrzésének költségeit.

A MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o. a kifizetéseket közvetlenül az autószervízzel szervezi meg, amelyben az üzemanyagszűrő megvásárlásra került.

 

Esetleg a motor ellenőrzése előtt konzultálhatsz megszokott autószervízeddel.

  • Ha hibás üzemanyagszűrőd van, azt bontóba kell vinni és más termékre cserélni. A MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o. fedezi a cserével kapcsolatos költségeket.
  • Ha a Te üzemanyagszűrőd nem hibás, a MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o. fedezi a motor ellenőrzésének költségeit.

Megköszönjük, ha elküldöd a szervízed által kiállított számlát az alább megadott címre a MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o.NAK.

 

Elnézést kérünk a nehézségekért és köszönjük az együttműködést.

 

 


Kérjük, semmisítsék meg a képen látható módon háromszöggel jelölt szűrőket.
Kérjük, semmisítsék meg a képen látható módon háromszöggel jelölt szűrőket.

 

 

 

 

Contact

 

Marta Janikowska / Konrad Gorny
phone number: +48 65 572 89 02
MHFT-GOS-Quality@mann-hummel-ft.com

 

MANN+HUMMEL Filtration
Technology Poland Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 145
63-800 GOSTYŃ, POLAND

 

 

 

---